Online uw uitvaartverzekering vergelijken

Nieuw initiatief van DELA

Gepubliceerd op 25 maart 2015 in Nieuws.

DELA ontwikkelt met regelmaat speciale campagnes met een persoonlijke boodschap, zoals ‘Mooie woorden’. Er is nu ook een andere persoonlijke campagne als initiatief opgestart en wel in de vorm van Jullieverhaal.nl.

Iedereen met een account van Facebook heeft de mogelijkheid om het verhaal te ontdekken achter vriendschappen en relaties die getoond worden in een animatiefilm. In de film wordt onder meer tegen elkaar gezegd dat er veel waarde wordt gehecht aan de vriendschap of relatie.

 

Koppeling met Facebook
Een van de opmerkelijke aspecten van het initiatief is de koppeling met Facebook, waarbij aan gebruikers een persoonlijke animatiefilm wordt geboden. Bij het delen van informatie door twee Facebook gebruikers wordt een basis gevormd voor het creëren van filmscènes.

De profielfoto wordt gebruikt om een animatie van te maken en op deze wijze wordt er een persoonlijke film gerealiseerd. De conclusie is in elk geval dat ieder verhaal een mooi einde verdient.

 

Verhalen delen
Het slotstuk van de film verwijst naar de diensten van DELA met als mogelijkheid om een uitvaartverzekering bij deze verzekeraar af te sluiten. Het uitgangspunt van de verzekeraar is gebaseerd op het er voor elkaar zijn en met het nieuwe initiatief worden ook anderen in de gelegenheid gesteld om er voor elkaar te zijn. Dat het initiatief aan het sociale netwerk is gekoppeld, maakt het mogelijk om een grote doelgroep te bereiken. Er zijn namelijk ruim acht miljoen gebruikers in Nederland op Facebook actief. Vanuit twee profielen kan een uniek verhaal gemaakt worden, waarbij twee gebruikers de rol van hoofdrolspeler op zich nemen.

Adverteerder van het jaar
DELA komt regelmatig met inspirerende campagnes en is niet voor niets uitgeroepen tot Adverteerder van het jaar. Met de campagnes wordt altijd weer een grote en brede doelgroep bereikt. Bij deze verzekeraar kunnen verzekerden erop vertrouwen dat er met betrekking tot de uitvaart financiële zekerheid wordt geboden, maar ook dat er vertrouwd kan worden op een persoonlijke service.

Terug naar overzicht