Online uw uitvaartverzekering vergelijken

Gratis cadeau bij FBTO

Gepubliceerd op 25 maart 2015 in Nieuws.

De verzekeraar FBTO heeft regelmatig leuke acties in petto voor consumenten die een verzekering afsluiten. Nu is het de beurt aan consumenten die besluiten om een uitvaartverzekering bij FBTO af te sluiten. Wie tijdens de actieperiode een polis voor de uitvaart afsluit, ontvangt een leuk cadeau in de vorm van een kalender van Gerrit de Jager.

Het aanbod geldt ook voor consumenten die besluiten om een overlijdensrisicoverzekering af te sluiten. Er wordt uitgebreide informatie gegeven over de financiële producten op de website van de verzekeraar.

 

Keuze verzekerd bedrag
Het Leef- en Zorgplan van FBTO biedt de consument de gelegenheid om een keuze te maken voor een verzekerd bedrag dat na overlijden wordt uitgekeerd.

Er kan zelf bepaald worden hoe hoog dat verzekerde bedrag moet zijn, zodat er aansluiting gevonden kan worden bij de levensperiode. Indien er sprake is van het nog maar kort te leven hebben, dan kan de verzekerde alvast een deel van de uitkering opvragen die voor het overlijden wordt uitgekeerd.

 

Uitvaartverzekering
FBTO heeft een product voor het verzekeren van de uitvaart, waarbij met persoonlijke wensen rekening gehouden kan worden. Als de verzekerde komt te overlijden, wordt het verzekerd bedrag uitgekeerd en kunnen de nabestaanden daarmee diensten inkopen. De uitvaartverzekering is altijd geldig en het verzekerd bedrag wordt ongeacht de leeftijd waarop de verzekerde overlijdt, beschikbaar gesteld aan de nabestaanden. Bij een overlijdensrisicoverzekering zijn er andere voorwaarden van toepassing en geldt dat er een uitkering volgt als er sprake is van overlijden voor een bepaalde datum. Dit type verzekering dient vooral om nabestaanden financiële ondersteuning te bieden na het overlijden van de polishouder.

Terug naar overzicht