Online uw uitvaartverzekering vergelijken

Uitvaartpolis op maat van Yarden brengt verandering

Gepubliceerd op 18 juni 2015 in Nieuws.

Yarden Uitvaart op Maat Verzekering is een polis die een verandering teweeg brengt in de traditionele markt van uitvaartverzekeringen. De uitvaartpolis is daarmee niet langer een product met statische kenmerken, waar de verzekerde aan gehouden is.

De verzekerde heeft nu de mogelijkheid om de looptijd en de premie net als het verzekerde bedrag tussentijds te wijzigen. Een Uitvaart op Maat polis van Yarden sluit zo steeds weer aan op het leven van de verzekerde. Het is bovendien ook eenvoudig om de uitvaartverzekering af te kopen, waarbij er sprake is van een eerlijke afkoopwaarde.

Wijziging in wensen
Yarden hecht waarde aan de mening van klanten en voert dan ook regelmatig klantonderzoeken uit. Dat heeft ertoe geleid dat duidelijk werd dat klanten een voorkeur hebben voor flexibele verzekeringsproducten. Met het aanbieden van een Uitvaart op Maat polis wordt daaraan tegemoet gekomen. Het is heel simpel om het verzekerde bedrag te wijzigen en hoger of lager vast te stellen.
Er kan ook een keuze worden gemaakt voor het indexeren van het verzekerde vermogen. Klanten zijn zo altijd verzekerd van een goede uitvaart. Als er sprake is van een wijziging in wensen ten aanzien van de uitvaart, dan biedt het flexibele karakter van de uitvaartverzekering op maat uitkomst. Elke drie jaar staat Yarden bovendien in contact met de klant en wordt nagegaan of er nog wijzigingen zijn ten aanzien van de wensen.

Looptijd
Er worden verschillende opties geboden ten aanzien van de looptijd bij de Yarden Uitvaart op Maat Verzekering. Naast dat er drie verschillende looptijden zijn van 10, 20 en 30 jaar geldt dat er voor een looptijd tot het 65ste of 85ste levensjaar kan worden gekozen. Zo kan altijd zelf door de klant worden bepaald voor welke periode er premie verschuldigd is. Na afloop van de looptijd geldt dat er geen premie meer betaald hoeft te worden, maar de uitvaartverzekering blijft wel in stand. Kinderen kunnen of gratis worden meeverzekerd of via een eigen polis worden verzekerd.

Yarden
Yarden is een uitvaartspecialist en consumenten die een uitvaartverzekering op maat afsluiten, worden daarmee ook lid van de Yarden Vereniging. Daarbij kan er geprofiteerd worden van ledenvoordeel. Yarden heeft al meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van uitvaartverzorging. Bij het rouwproces helpt het om op een betekenisvolle manier afscheid te kunnen nemen. Er wordt dan ook een professionele ondersteuning geboden tijdens het organiseren en verzorgen van begrafenissen en crematies.
Iedere klant kan op persoonlijke aandacht rekenen en dat is ook na het afscheid nog van toepassing. De individuele wens ten aanzien van het afscheid staan altijd centraal en bovendien biedt Yarden het voordeel dat een afscheid betaalbaar is. De uitvaartverzekeringen kennen namelijk een lage premie. Yarden behoort tot de drie grootste uitvaartondernemingen van Nederland en kent geen winstoogmerk. Er zijn ongeveer een miljoen leden, meer dan 40 uitvaartcentra, meer dan 20 crematoria en meerdere begraafplaatsen in het land, waar Yarden altijd in de buurt zit.

Terug naar overzicht