Online uw uitvaartverzekering vergelijken

Yarden uitvaartverzekering

Yarden is een van de grote uitvaartorganisaties in Nederland. De organisatie beschikt over meer dan veertig uitvaartcentra, vierentwintig crematoria en zeven begraafplaatsen. Er is dan ook altijd een locatie in de omgeving gevestigd. Het betreft een professionele uitvaartondernemer waar ook vrijwilligers deel van uitmaken. De vrijwilligers van Vereniging Yarden organiseren activiteiten die gerelateerd zijn aan het overlijden. Bijvoorbeeld met bijeenkomsten over vormgeving van uitvaarten en verliesverwerking. Yarden is als uitvaartorganisatie bij de Branchevereniging Gecertificeerde Nederlandse Uitvaartondernemingen aangesloten. De uitvaartonderneming heeft als doel om een iedereen toegang te bieden tot een waardig en goed afscheid. Iedereen heeft bovendien de mogelijkheid om een uitvaartverzekering af te sluiten bij deze uitvaartonderneming.

In onze werkwijze bieden wij aanvullende informatie van polisberekeningen, hoe deze tot stand zijn gebracht en waarop ze zijn gebaseerd. Wij hebben de inhoud van onze website https://www.uitvaartverzekeringen.net met alle zorg samengesteld. Hier kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. Voor een volledig overzicht van de dekking van de uitvaartverzekering, raadpleeg ten alle tijden de polisvoorwaarde van de desbetreffende verzekeraar.

Uw uitvaart verzekeren met Yarden

Er is voor het verzekeren van de uitvaart een speciale Yarden uitvaartverzekering. Met een lage premie per maand is het mogelijk om de uitvaartkosten te dekken. De uitvaartonderneming biedt het gemak door één uitvaartpolis voor iedereen aan te bieden. Het gaat hier overigens wel om een flexibele verzekering, zodat er persoonlijk invulling aan te geven is. De polis voor iedereen draagt de naam ´Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering´. Het is voor de meeste mensen belangrijk om voor de uitvaartkosten een verzekering af te sluiten. Een reden is bijvoorbeeld dat er geen spaargeld aanwezig is. Bovendien zorgt de polis ervoor dat nabestaanden geen financiële gevolgen ondervinden als er een verzekering is. Na het overlijden krijgen de nabestaanden de gelegenheid de laatste wensen voor het afscheid in vervulling te laten gaan. De uitvaartkosten zijn gedekt met de polis. Bij het afsluiten van een Yarden uitvaartverzekering is het verzekerd bedrag te kiezen.

Flexibiliteit van de uitvaartpolis van Yarden

Yarden biedt de gelegenheid om te kiezen op welke wijze het bedrag voor de uitvaart vrijkomt. Deze keuze is bij beschikbaar bij het afsluiten van de polis. Er zijn drie opties beschikbaar en dat is tekenend voor het flexibele karakter. Het verzekerd bedrag is uit te keren in geld. Dat is de eerste optie. Of de verzekerde kist ervoor om Yarden aan de hand van de facturen de kosten te laten voldoen. Dat is de tweede optie. Dan is er nog een derde optie en dat is de keuze voor een combinatie van beiden. Er is meer flexibiliteit aanwezig bij de samenstelling van een Yarden uitvaartverzekering. De looptijd is zelf te betalen net als de hoogte van het verzekerd bedrag. De premie is daarbij dus afhankelijk van de individuele wensen. De flexibele polis is bovendien tussentijds te wijzigen. Voor toelating zijn er slechts drie eenvoudige gezondheidsvragen.

Yarden uitvaartverzekering: Keurmerk Uitvaartzorg

Yarden beschikt over het Keurmerk Uitvaartzorg en dat onderstreept de kwalitatieve en professionele dienstverlening in het kader van de uitvaartverzorging. Het keurmerk voorziet in de beoordeling van de kwaliteit van uitvaartorganisaties. Er zijn zes onderdelen die voor beoordeling een aanmerking komen. Zo is het belangrijk dat er heldere afspraken zijn over de uitvoering. Verder dient de uitvaartondernemer transparant te zijn ten aanzien van de begroting en facturatie. Ook een goede organisatie van de uitvaart is een punt van beoordeling net als de inzet van bekwaam personeel. Een ander onderdeel is de aanwezigheid van een klanttevredenheidsonderzoek en tot slot is er het onderdeel van een doelmachtige klachtenafhandeling.

Wensen voor de uitvaart

Yarden biedt uitgebreide informatie over de keuzes ten aanzien van een uitvaart en het regelen ervan. Bij het overlijden van een dierbare is het mogelijk om contact op te nemen met de uitvaartondernemer. De uitvaartverzorgers staan klaar om hulp te bieden. Daarnaast is het uiteraard mogelijk om bij leven de eigen uitvaartwensen uit te spreken. Dat biedt nabestaanden in elk geval de mogelijkheid om in alle rust afscheid te nemen. De uitgebreide informatie die de uitvaartondernemer verstrekt, vorm een goede basis om na te denken. Bijvoorbeeld of er een persoonlijke voorkeur is voor een crematie of een begrafenis. Of misschien is het wel belangrijk om er naar eigen voorkeur een duurzame uitvaart van te maken. Zowel een begrafenis als een crematie is uiteraard belastend voor het milieu. Een crematie met verstrooiing van as op zee is momenteel de meest milieuvriendelijke oplossing.

Uitvaartspecialist met ervaring in rouwrituelen

Yarden is een specialist in de verzorging van uitvaart. In de loop der jaren is die kennis alleen maar toegenomen. Dat is ook een reden dat deze uitvaartspecialist over expertise beschikt over rouwrituelen. De kennis is aanwezig over voorschriften en rituelen van verschillende religies, culturen en levensovertuigingen. De ervaring in rouwrituelen is onder meer aanwezig op het gebied van de islam, jodendom, humanisme, katholicisme, boeddhisme, mormonen, jehova´s getuigen, hindoeïsme en protestantisme.

Gratis uitvaartconsulent bij Yarden uitvaartverzekering

De uitvaartconsulenten van Yarden zijn vrijwilligers en staan graag voor iedereen klaar. Bijvoorbeeld met betrekking tot de wensen voor de invulling van de persoonlijke uitvaart. Het bijzondere is dat de uitvaartconsulent gratis een persoonlijk gesprek voert. Hiervoor is het wel nodig om even een afspraak te maken. Een gesprek met de uitvaartconsulent is ideaal om de wensen te bespreken voor de uitvaart. Overigens is het ook mogelijk om de eigen wensen in het online uitvaartwensenformulier vast te leggen.

Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering

Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering is een uitvaartpolis van Yarden die online is af te sluiten. De flexibele uitvaartpolis is naar eigen inzicht samen te stellen voor een lage maandpremie. Bovendien zijn kinderen in de leeftijd tot 21 jaar gratis mee te verzekeren. Er is alle vrijheid en flexibiliteit om tussentijds verandering aan te brengen in de polis. Bijvoorbeeld als de wensen veranderd zijn voor de uitvaart en er een hoger bedrag nodig is. Of als de voorkeur voor een uitbetaling in geld verandert in de voorkeur om de facturen aan Yarden te geven. Of door beide opties te combineren. Overigens biedt Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering de optie om het verzekerd bedrag eerder te laten uitkeren.

Verzekerd bedrag eerder laten uitkeren

De polis Mijn Laatste Wensen voorziet in de optie om het verzekerd bedrag eerder dan het moment van overlijden uit te keren. Dat is in ieder geval mogelijk indien de verzekerde ongeneeslijk ziek is. Het geld is voor uiteenlopende situaties te gebruiken. Bijvoorbeeld om de kosten van thuiszorg te voldoen of om een prachtige laatste reis te maken. Het gaat om maximaal 50% van het verzekerd bedrag voor het overlijden plaatsvindt.

Twijfelt u over een Yarden uitvaartverzekering?

Heeft u nog niet besloten of u een Yarden uitvaartverzekering wilt? Meerdere uitvaartverzekeringen vergelijken is dan aanbevolen. U kunt namelijk ook kiezen voor een Monuta uitvaartverzekeringDela uitvaartverzekeringArdanta uitvaartverzekering of een Nuvuma uitvaartverzekering.

1
Logo Monuta uitvaartverzekering
Beoordeling 9.5 / 10
427 beoordelingen

Uitvaartverzorger + Geldbedrag

(€ 2.500,- diensten + € 6.500,- vrij besteedbaar)
 • Kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd
 • Verzekering is écht flexibel. Je zit niet vast aan pakketten of diensten.
 • Altijd één vast aanspreekpunt!

Verzekerd bedrag

€ 9.000,-
 • Crematie
 • Begrafenis

Premie per leeftijd

18 jaar - € 5,30
30 jaar - € 7,48
40 jaar - € 10,84
60 jaar - € 24,68
v.a. €4,13 p/m* Bereken Premie
2
Logo Dela uitvaartverzekering
Beoordeling 9.6 / 10
615 beoordelingen

Uitvaartverzorger + Geldbedrag

(€ 6.750,- diensten + € 2.250,- vrij besteedbaar)
 • Tot 25 jaar lagere premie voor je kinderen
 • Nabestaandenzorg: praktisch, financieel, juridisch, administratief
 • Ruim 85 jaar ervaring en 3 miljoen leden!

Verzekerd bedrag

€ 9.000,-
 • Crematie
 • Begrafenis

Premie per leeftijd

18 jaar - € 6,56
30 jaar - € 8,65
40 jaar - € 11,52
60 jaar - € 24,36
v.a. €5,43 p/m* Bereken premie
3
Logo Dela uitvaartverzekering
Beoordeling 9.6 / 10
615 beoordelingen

Uitvaartverzorger + Geldbedrag

(€ 9.000,- vrij besteedbaar)
 • Tot 25 jaar lagere premie voor je kinderen
 • Nabestaandenzorg: praktisch, financieel, juridisch, administratief
 • Ruim 85 jaar ervaring en 3 miljoen leden!

Verzekerd bedrag

€ 9.000,-
 • Crematie
 • Begrafenis

Premie per leeftijd

18 jaar - € 9,42
30 jaar - € 12,44
40 jaar - € 16,57
60 jaar - € 35,02
v.a. €9,42 p/m* Bereken premie
4
Beoordeling 9 / 10
175 beoordelingen

Uitvaartverzorger + Geldbedrag

(€ 7.000,- + € 2.000,-)
 • Onderdeel van Ardanta
 • Kinderen tot 18 jaar gratis
 • Geldverzekering

Verzekerd bedrag

€ 9000
 • Crematie
 • Begrafenis

Premie per leeftijd

18 jaar - € 9,03
30 jaar - € 12,55
40 jaar - € 17,44
60 jaar - € 39,93
v.a. €9,03 p/m* Nu Niet beschikbaar
5
Beoordeling 8 / 10
188 beoordelingen

Uitvaartverzorger + Geldbedrag

(€ 7.000,- + € 2.000,-)
 • Kind tot 21 jaar meeverzekerd
 • Vrije keuze van uitvaartverzorger
 • Aanpassen is altijd mogelijk

Verzekerd bedrag

€ 9.000,-
 • Crematie
 • Begrafenis

Premie per leeftijd

18 jaar - € 8,78
30 jaar - € 11,97
40 jaar - € 16,14
60 jaar - € 35,07
v.a. €8,78 p/m* Nu Niet beschikbaar
6
Beoordeling 8.2 / 10
106 beoordelingen

Uitvaartverzorger + Geldbedrag

(€ 8.000,- + € 1.560,-)
 • Op basis van een uitvaartverzorger in de buurt
 • Wensen aanvullen aan dienstenpakket
 • Kinderen tot 18 jaar gratis

Verzekerd bedrag

€ 9560,-
 • Crematie
 • Begrafenis

Premie per leeftijd

18 jaar - € 12,24
30 jaar - € 16,56
40 jaar - € 22,32
60 jaar - € 47,79
v.a. €12,24 p/m* Nu Niet beschikbaar
* De vanaf premies zijn berekend met geboortedatum: 1 jan 1990

Deze gegevens zijn terug te vinden op de website van de desbetreffende verzekeraar.
De precieze inhoud van de pakketten kan verschillen per verzekeraar.

Laatst gecontroleerd: 11 oktober 2023
Beoordelingen bron: uitvaartverzekering.nl
Premies per leeftijd van niet beschikbare verzekeraars zijn op te vragen bij de desbtreffende verzekeraar.
Onze werkwijze

Dit gebeurt er met uitvaartverzekeringen na een overname

Ben je van plan om een uitvaartverzekering af te sluiten, dan ligt het voor de hand om een vergelijking te maken. Je kijkt dan naar de premie, verzekerd bedrag en uitvaartzorg. Nadat je een uitvaartverzekering hebt afgesloten, bewaar je de polis online en zie je maandelijks dat je premie betaalt. Je kijkt er dan vervolgens […]

Uitvaartverzekering voor crematie populair

Uit verschillende onderzoeken blijkt dat Nederlanders na het overlijden de voorkeur geven aan een crematie boven een begrafenis. Het Nationaal Onderzoek naar de Dood dat in opdracht van uitvaartverzekering DELA is uitgevoerd, bevestigt dit. Uit dit onderzoek is voor voren gekomen dat 50% van de respondenten de voorkeur geeft aan een crematie tegenover 28% met […]

Meer nieuws