Online uw uitvaartverzekering vergelijken

Dela is de hoofdsponsor van het Nederlandse beachvolleybal

Gepubliceerd op 14 juni 2017 in Nieuws.

Dela is als coöperatie en specialist in uitvaartverzekeringen de hoofdsponsor van het Nederlandse beachvolleybal. Dat is de komende vier jaar het geval. Er wordt met het sponsorschap op een groot vlak ondersteuning geboden. Bijvoorbeeld met betrekking tot de topsportactiviteiten, maar ook met ten aanzien van sportevenementen aan de Nederlandse kust.

De overeenkomst is op vrijdag 9 juni ondertekend in Scheveningen in het nationaal topsportcentrum Beachvolleybal. Het contract werd ondertekend met Nevobo en met sportmarketingbureau TIP Sports. Dela is ook nog hoofdsponsor van onder meer Nederlandse World Tour wedstrijden en het Europees Kampioenschap Beachvolleybal in het jaar 2018.

 

Boodschap die draait om het leven

 

Dat de specialist op het gebied van uitvaartverzorging hoofdsponsor is geworden, heeft te maken met de marketingstrategie. Er wordt een boodschap uitgedragen die draait om het leven. Het is namelijk fijn om herinneringen te maken en deze ook met andere mensen te delen. De associatie met het leven en ambities heeft normaal gesproken wat minder met het merk Dela zelf te maken. Er wordt door de keuze sponsor te worden van beachvolleybal wel een link gelegd naar het leven, ambitie en positivisme. Het beachvolleybal draagt namelijk een positieve levensstijl uit. Jong, sportief, maar ook onbezorgdheid maakt daarbij onderdeel uit van het brede pallet aan associaties. Er wordt bovendien een brede doelgroep aangesproken met het beachvolleybal en dat vergroot de naamsbekendheid.

Er wordt bovendien een jonger publiek mee bereikt en deze groep is doorgaans minder bekend met de activiteiten van Dela.

 

Coöperatie

 

De coöperatie heeft in totaal ongeveer 150 vestigingen en heeft een personeelsbestand van 2.400 medewerkers. Verder zijn er 20 crematoria en worden er ieder jaar ongeveer 42.000 uitvaarten verzorgd. In de Benelux is de coöperatie marktleider met rond de 3,9 miljoen klanten. De coöperatie bestaat dan ook al tachtig jaar en al die tijd worden mensen geholpen op het gebied van uitvaarten, nabestaandenzorg en financiële diensten die daaraan gerelateerd zijn. Het doel is om alle leden en nabestaanden op een zorgeloze manier de toekomst tegemoet te laten zien.

 

 

Verzekeringen

 

Er worden drie verschillende verzekeringen aangeboden die elk een ander doel hebben. Er kan namelijk een keuze gemaakt worden voor een uitvaartverzekering in de vorm van het Dela UitvaartPlan. Hiermee worden de kosten gedekt van een uitvaart, zoals een crematie of een begrafenis. Daarnaast is het mogelijk een overlijdensrisicoverzekering af te sluiten. Hiermee worden nabestaanden beschermd tijdens de looptijd van de polis tegen het ontstaan van financiële problemen in verband met het overlijden van de verzekerde. Dan is er nog een spaarverzekering en hiermee kan voor een lange periode van minimaal 10 jaar geld opzij worden gezet. Bij het verzekeren van de uitvaart zijn er verschillende opties mogelijk. Zo kan de uitvaart door Dela worden verzorgd of wordt er een bedrag uitgekeerd. Er wordt tevens praktische hulp en nazorg geboden aan de nabestaanden. Verder groeit het bedrag dat verzekerd is mee met prijsstijgingen. Verzekerden die lid zijn van de coöperatie profiteren bovendien van een korting en van een winstdeling.

Terug naar overzicht