Online uw uitvaartverzekering vergelijken

Beste website in uitvaartsector van Monuta

Gepubliceerd op 25 maart 2015 in Nieuws.

Monuta heeft volgens de WUA Top 100 Websites de beste website in de sector met uitvaartverzekeringen. De website is niet alleen de beste in de uitvaartsector maar tevens in een breder verband.

De website van Monuta is al vaker beloond met de toekenning voor de beste website en scoort daarmee een hoog eindcijfer. Er werd in de algemene ranglijst ook een goede positie behaald en dat maakt dat als verzekeraar Monuta de hoogste overall positie heeft bereikt.

Een van de waarderingen voor de website is de overzichtelijkheid, maar ook de inzichtelijkheid in kosten voor de consument is een belangrijk aspect waar waardering voor is.
Met betrekking tot de websites van verzekeraars geldt dat er sprake is van een positieve ontwikkeling. Het wordt voor consumenten steeds gemakkelijker om inzicht te krijgen in de dekkingen, kosten en bovendien kan de premie online worden berekend. De verzekeraars hebben de afgelopen jaren ingezet op het overzichtelijker maken van de websites en het toegankelijker maken van informatie voor de consument. Er wordt gebruik gemaakt van begrijpelijke taal, zodat iedereen in staat is om de informatie ook daadwerkelijk te begrijpen. Monuta heeft in eerder geval een website die als voorbeeldfunctie kan dienen voor andere verzekeraars.

De beoordelingen over de websites van verzekeraars zijn gedaan door consumenten en er worden steeds meer webbeoordelingen gegeven, zodat er sprake is van een representatieve uitkomst.

Terug naar overzicht