Online uw uitvaartverzekering vergelijken

Uitvaartverzekeringcentrum: vergelijken en afsluiten uitvaartverzekering

Uitvaartverzekeringscentrum is een online platform dat iedereen in de gelegenheid stelt om uitvaartverzekeringen te vergelijken. Het maken van een vergelijking is belangrijk omdat ieder persoon eigen

uitvaartverzekeringcentrum

wensen en voorkeuren heeft. Bovendien voorziet een vergelijking van uitvaartverzekeringen op dit platform in de goedkoopste polissen. Het is dan ook mogelijk om geld te besparen op de kosten van een uitvaartpolis. Uitvaartverzekeringscentrum biedt een praktisch overzicht van uitvaartverzekeraars. Het is een kwestie van vergelijken en bekijken om daarna de goedkoopste en beste uitvaartverzekering af te sluiten. De uitgebreide informatie is verder een hulpmiddel om de ideale keuze te maken.

Persoonlijke keuze, want iedereen heeft andere voorkeuren

Het platform Uitvaartverzekeringcentrum biedt de gelegenheid om een persoonlijke keuze te maken. Dat komt omdat de grootste uitvaartverzekeraars op dit platform te vinden zijn. Daarom is er veel verscheidenheid als het bijvoorbeeld gaat om het type polis. Het is dan ook mogelijk een persoonlijke keuze voor aan naturapolis te maken. Dat is een verzekering, waarin diensten en producten voor de uitvaart gedekt zijn. Een andere persoonlijke keuze is te maken met een uitvaartverzekering die een bedrag uitkeert.

De nabestaanden hebben dan de vrijheid om het vrijgekomen bedrag aan verschillende uitvaartkosten te besteden. De persoonlijke keuze kan echter ook uitgaan naar een combinatiepolis. Zo voorziet Uitvaartverzekeringcentrum iedereen in het maken van een ideale keuze op basis van persoonlijke voorkeuren. Bovendien is het ook zo dat iedereen een persoonlijke voorkeur heeft voor een crematie of voor een begrafenis. Daar is eveneens rekening mee te houden bij het maken van een vergelijking van goedkope uitvaartverzekeringen.

Vergelijking maken om tot de beste keuze te komen

De kracht van Uitvaartverzekeringcentrum is erin gelegen dat er een vergelijking is te maken op basis van meerdere aspecten. De ene consument zoekt bijvoorbeeld naar de allerlaagste premie voor een uitvaartpolis. Een andere consument ziet graag een zo uitgebreid mogelijk dekking met een natura uitvaartverzekering. Het platform toont alle bekende uitvaartverzekeraars waar Uitvaartverzekering productinformatie van heeft. Dat betekent dat bezoekers van het platform verzekerd zijn van actuele informatie. Het is belangrijk dat de gegevens actueel zijn. Bijvoorbeeld bij het zoeken naar de goedkoopste uitvaartpolis. Op deze wijze is er een weloverwogen keuze te maken.

Premies in een oogopslag te zien met eenvoudige premieberekening

De premies van verschillende aanbieders van uitvaartpolissen zijn direct zichtbaar op Uitvaartverzekeringcentrum. Er staat onder elke premie vermeld voor welk bedrag de uitvaart dan is verzekerd. Daarnaast is er direct duidelijkheid over de premie looptijd en is inzichtelijk of kinderen gratis zijn meeverzekerd. De op het platform vermelde premies zijn verder naar de eigen persoonlijke situatie te specificeren. De bezoeker hoeft alleen maar de premie te berekenen op basis van de eigen voorkeuren.

Het bedrag per maand in het overzicht is dan ook een zogenoemde vanaf premie. Iedereen ziet wel in een oogopslag welke aanbieder de laagste premie heeft op basis van de getoonde voorwaarden. Het is echter wel belangrijk om de vergelijking tussen de premies van uitvaartverzekeringen te maken. Dat komt omdat er nog vele voorkeuren zijn aan te geven voor de invulling van de uitvaart. Daarom is het aan te raden om bij meerdere verzekeraars de premieberekening uit te voeren. Deze werkwijze voorziet namelijk in de beste vergelijking van aanbieders van uitvaartverzekeringen. Er is dan een vergelijking op basis van de premie aan de hand van de eigen voorkeuren mogelijk.

Waarom Uitvaartverzekeringcentrum?

Uitvaartverzekeringcentrum is een populair platform om uitvaartpolissen te vergelijken, bekijken en af te sluiten. Dat blijkt wel uit de waardering van de klanten. De klanttevredenheid is namelijk zeer hoog met een waardering van 8+ voor de service. De populariteit en kwaliteit blijkt ook uit het aantal polissen dat is afgesloten. Er zijn al tienduizenden verzekeringen afgesloten via dit platform.

Nog een reden om van Uitvaartverzekeringcentrum gebruik te maken, is de besparing die een vergelijking oplevert. Het is door slim te vergelijken gewoon mogelijk om honderden euro’s op de premie te besparen. Bovendien is de informatievoorziening op het platform zeer uitgebreid. Dat is uiteraard ook belangrijk om alle bezoekers tot de beste keuze te laten komen.

Goedkope uitvaartverzekering vinden

Een van de belangrijke doelen van het platform is om iedereen in de gelegenheid te stellen een goedkope uitvaartverzekering te vinden. Er zijn nog altijd veel mensen die het belang van een uitvaartpolis onderschatten. Indien er een vermogen op de bank staat, hoeft men zich inderdaad niet druk te maken over de uitvaart. Het gemiddelde huishouden in Nederland heeft echter geen groot geldbedrag achter de hand.

Voor die groep is het belangrijk om een uitvaartverzekering af te sluiten. Daarmee voorkomen zij dat nabestaanden opgezadeld worden met hoge uitvaartkosten. Voor mensen die weinig spaargeld hebben en een beperkt inkomen is het afsluiten van de goedkoopste uitvaartverzekering van belang. Er zijn hele goedkope uitvaartverzekering via het platform af te sluiten. Bijvoorbeeld als de aanvrager kiest voor een basisdekking om de belangrijkste uitvaartkosten mee te betalen.

Een uitvaart kost voor een begrafenis tegenwoordig al snel meer dan 12.000 euro. Een crematie is net even goedkoper, maar kost toch ook al gauw meer dan 7.000 euro. Dat geld heeft niet iedereen achter de hand. Als er niets geregeld is omtrent de dekking van uitvaartkosten krijgen nabestaanden de rekening gepresenteerd. Dat is op een eenvoudige manier te voorkomen door een goedkope uitvaartpolis te nemen.

De financiële zorg over de kosten van de uitvaart zijn daarmee weg te nemen. Ook als men wel spaargeld achter de hand heeft, is het toch handig om een uitvaartverzekering te nemen. De maandelijkse premie is bij de vaste lasten op te tellen. Het spaargeld blijft dan vrij om bij leven te besteden aan praktische zaken of aan leuke dingen. Een uitvaartpolis voorziet dan ook in zekerheid.

Eenvoudig via het platform online een uitvaartpolis afsluiten
Het hoeft niet moeilijk of ingewikkeld te zijn om een uitvaartverzekering af te sluiten. Zo denkt Uitvaartverzekeringcentrum er in elk geval over. Daarom is ervoor gekozen om via het platform de gelegenheid te bieden online een uitvaartpolis af te sluiten. Uiteraard pas nadat er een uitgebreide vergelijking is gemaakt en de premieberekening heeft plaatsgevonden. De informatievoorziening is toegankelijk voor iedereen.

Ook als er geen enkele kennis bestaat over naturaverzekering, kapitaaluitvaartverzekeringen en combinatiepolissen. De gemakkelijke toegankelijke informatie en het heldere overzicht van premies maakt het heel simpel. Een bezoeker maakt de vergelijking en berekent de premie bij een of meerdere aanbieders. Daarna is het een kwestie van het maken van een keuze en online de aanvraag indienen voor het afsluiten van een uitvaartverzekering.

Bekende aanbieders van uitvaartverzekeringen

Het platform Uitvaartverzekeringcentrum voorziet in een overzicht van de bekendste aanbieders van uitvaartverzekeringen. Bijvoorbeeld Yarden net als DELA, Ardanta en PC Uitvaart. Deze aanbieders zijn door het platform geselecteerd aan de hand van strenge voorwaarden. Bijvoorbeeld op basis van duidelijke productinformatie, aantrekkelijke premies en keuzevrijheid voor een persoonlijke invulling van de uitvaart.

Laatste nieuws

De informatievoorziening en optie om uitvaartverzekeringen te vergelijken, bekijken en af te sluiten vormen het hoofddoel. Het platform voorziet bezoekers echter ook graag in nog meer informatie, zoals met de presentatie van interessante nieuwsberichten. Zo blijven bezoekers op de hoogte van de laatste algemene ontwikkelingen in de uitvaartwereld. Bijvoorbeeld over de toekomstige mogelijkheid van resomeren naast cremeren of begraven. Ook indien er interessant nieuws te melden is over uitvaartverzekeraars is dat op het platform te vinden. Of bijvoorbeeld als er onderzoek is gedaan naar onderwerpen die aan uitvaart gerelateerd zijn. Het is daarom ook interessant om dit platform regelmatig weer te bezoeken. Door de werkwijze en alle informatie op het platform is Uitvaartverzekeringcentrum inmiddels uitgegroeid tot een autoriteit op het gebied van uitvaartverzekeringen.

1
Logo Dela uitvaartverzekering
Beoordeling 9.6 / 10
615 beoordelingen

Dienstenpakket + geldbedrag

(€ 6.000,- + € 3.000,-)
 • Complete uitvaart tegen lage premie
 • Altijd aan te passen aan uw wensen
 • Natura en geldverzekering

Verzekerd bedrag

€ 9.000,-
 • Crematie
 • Begrafenis

Premie per leeftijd

18 jaar - € 7,18
30 jaar - € 9,49
40 jaar - € 12,63
60 jaar - € 26,69
v.a. €9,74 p/m* Bereken premie
2
Logo Monuta uitvaartverzekering
Beoordeling 8 / 10
427 beoordelingen

Dienstenpakket + geldbedrag

(€ 7.000,- + € 2.000,-)
 • Kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd
 • Flexibel, altijd nog aan te passen
 • Natura en geldverzekering

Verzekerd bedrag

€ 9.000,-
 • Crematie
 • Begrafenis

Premie per leeftijd

18 jaar - € 9,24
30 jaar - € 12,18
40 jaar - € 16,48
60 jaar - € 32,24
v.a. €12,56 p/m* Bereken premie
3
Logo Ardanta uitvaartverzekering
Beoordeling 8 / 10
188 beoordelingen

Dienstenpakket + geldbedrag

(€ 7.000,- + € 2.000,-)
 • Kind tot 21 jaar meeverzekerd
 • Vrije keuze van uitvaartverzorger
 • Aanpassen is altijd mogelijk

Verzekerd bedrag

€ 9.000,-
 • Crematie
 • Begrafenis

Premie per leeftijd

18 jaar - € 10,16
30 jaar - € 13,48
40 jaar - € 17,79
60 jaar - € 37,15
v.a. €13,84 p/m* Bereken premie
4
Beoordeling 8 / 10
106 beoordelingen

Dienstenpakket + geldbedrag

(€ 8.000,- + € 1.560,-)
 • Op basis van een uitvaartverzorger in de buurt
 • Wensen aanvullen aan dienstenpakket
 • Kinderen tot 18 jaar gratis

Verzekerd bedrag

€ 9560,-
 • Crematie
 • Begrafenis

Premie per leeftijd

18 jaar -
30 jaar -
40 jaar -
60 jaar -
v.a. €14,89 p/m* Niet beschikbaar
5
Logo PC Uitvaart
Beoordeling 8 / 10
175 beoordelingen

Dienstenpakket + geldbedrag

(€ 7.000,- + € 2.000,-)
 • Onderdeel van Ardanta
 • Kinderen tot 18 jaar gratis
 • Geldverzekering

Verzekerd bedrag

€ 9000
 • Crematie
 • Begrafenis

Premie per leeftijd

18 jaar -
30 jaar -
40 jaar -
60 jaar -
v.a. €14,08 p/m* Niet beschikbaar
* De vanaf premies zijn berekend met geboortedatum: 1 jan 1990

Deze gegevens zijn terug te vinden op de website van de desbetreffende verzekeraar.
De precieze inhoud van de pakketten kan verschillen per verzekeraar.

Laatst gecontroleerd: 6 december 2021
Beoordelingen bron: uitvaartverzekering.nl
Premies per leeftijd van niet beschikbare verzekeraars zijn op te vragen bij de desbtreffende verzekeraar.

COVID-19 en de uitvaartverzekering

Sinds de uitbraak van COVID-19 is het aantal sterfgevallen in Nederland gestegen. De maatregelen die gelden om de verspreiding van het virus tegen te gaan zijn ook bij uitvaarten behoorlijk ingrijpend. Deze maatregelen en de toegenomen drukte hebben echter geen consequenties voor de financiële aspecten van een uitvaart. Uitvaarten worden binnen de mogelijkheden uitgevoerd zoals […]

Tevredenheid over uitvaartverzekeraars

Grotere tevredenheid over uitvaartverzekeraars

Ieder jaar vindt er een tevredenheidsonderzoek plaats naar uitvaartverzekeraars. Onlangs hebben er zevenhonderd intermediairs meegedaan aan dit onderzoek. Uit het onderzoek is naar voren gekomen dat de tevredenheid over uitvaartverzekeraars is toegenomen. Het lijkt een jaarlijkse trend te zijn dat ieder jaar de tevredenheid groeit. Overigens is uit het Ipsos Totaal Onderzoek Financiële Diensten Tracker […]

Meer nieuws